Tävlingsresultat Vännäs

L:B

Hade verkligen ingen bra känsla när jag red. Både jag och Kodac var lite borta. Var nolla i gruden iallafall och hade 4 fel i omhoppningen.


L:A

Då var vi på banan igen. Allt kändes som det brukade. Han var super fin inne på banan, det blev dock det lite missförstånd på trippeln. Jag tänkte att han skulle ta ett till galoppsprång men det tyckte inte han. Så det blev en riving. Men annars var det en klockren ritt.


(bjuder på en riktigt gammal bild)

Tävling i Vännäs

Nu ska jag skynda mig ut i stallet och fixa klart allt sen bär det av till Vännäs på hopptävling med Kodac. Hoppar L:B och L:A.


saknar mina fina


ANDRA TÄVLINGSDAGEN PÅ SURF

L:B(90cm)

Var nolla i både grunden och omhoppningen. Han var pigg men lysnade otroligt bra tillbaka ändå.
Blev en andra plats.

L:A(1m)

Han var lite mindre pigg nu men han hoppade ändå bra. Det blev några missförstånd men vi löste det just så pass. Fick ett "stopp" pga att det låg en skugga över en kombination så han tvekade lite och jag var inte på han. Men mycket nöjd med han ändå.


första tävlingsdagen på surf

L:B(1m)

Var nolla i grunden och omhoppning men han var ganska springig vilket medförde att jag kände att jag inte riktigt hade den kontroll jag vill ha.
Var första utanför placering.

L:A(1.10m)

Det var bara våran andra L:A. Han var superfin på framhoppningen, mycket lugnare och mer med på noterna. Inne på banan var han fantastiskt fin hinder 1-10 sen på sista hindret blev det ett missförstånd som medförde 4fel. Jag blev väldigt besviken eftersom det var en helt kolckren runda annars.



skåne i bilder


taggad

Taggad inför tävlingen i morgon med den vita.
Hoppar 1m och 1.10m.


RSS 2.0