Gästbloggning

Hej! Jag heter Jennie Hjalmarsson och har fått äran att gästblogga här på Rebeckas blogg. Jag är 15 år och bor i Umeå. Nu när Rebecka är i Skåne så tar jag hand om hennes ponnysar. :)

Jag har en D-ponny som heter Who´s that girl som jag tävlar dressyr med. Gördis som hon kallas är ett welsh sto född 1997. Jag har haft henne ca 1 år och vi har tävlat upp till FEI:s inledande tillsammans. Gördis är verkligen världens mysigaste och snällaste. I vanliga fall står hon på Södra Umeå Ryttarförening, men på sommaren står hon i Rebeckas stall. Den här sommaren är den sjätte sommaren som jag har haft min/mina ponnysar där. Innan Gördis hade jag en B-ponny som hette Spyder. Henne hade jag i 5 år och hon såldes i maj det här året.

Vill ni läsa mer om mig och min ponny besök gärna min blogg, http://jenniieeh.blogg.se eller min andra blogg som jag har tillsammans med min kompis Minette, http://surfryttarna.blogg.se. :)

Jag, Gördis, Rebecka och Rapido förra sommaren. :)

/Jennie

svar

Postat av: Josefin

Ha det bra i skåne! Vad fin bloggen är :)

Svar: Tack!:) Ja det är underbart här nere. Hoppas du har blivit frisk, om inte krya på dig.

Summering av helgens Daniel träning

Rapido: Har gått super fint. Första dag hoppade vi en parallell oxer på 130cm. Andra dagen en klockren bana på 110cm.




Kodac: Han var super fin på lördagen speciellt mellan hinderna. Andra dagen var han dock lite trött men hoppade fint.



Svar

   Kommentarer
   Postat av:

   varför ska du till skåne?:)


Svar: Jag och min familj ska åka på semester. Vi ska åka ner till skåne för att hälsa på min kompis som flyttade ner dit för 3-4 år.


.

Daniel träning lördag, söndag.

Södra Sverige och Skåne måndag och framåt. 



RSS 2.0